2. Träffa författarna

Där andra såg teknik såg de en mötesplats.

jimmy_kenneth

Generation 64 är en bok om människor och deras berättelser. Det är en bok om killarna och tjejerna som spenderade tusentals timmar med sin Commodore 64 – och som ärligt kan säga att denna maskin inte bara förändrade deras liv utan även för första gången förvandlade teknik till en mötesplats.

Jimmy Wilhelmsson och Kenneth Grönwall kommer att besöka olika mässor och andra tillställningar under 2014 och 2015. Vid flera av dessa tillfällen kommer det att gå att köpa boken Generation 64 – och vid alla tillfällena kommer det att finnas möjlighet för signering och såklart en kort pratstund.

 

VÅREN 2015 kommer du att kunna träffa oss på:

Jimmy Wilhelmsson håller föredrag om Generation 64 kl.09:00 på Ideon Agora – frukost serveras kl.08:30. Anmäl dig här.

Jimmy Wilhelmsson och Kenneth Grönwall finns på plats och kommer att kunna sälja och signera böcker under större delen av dagen.

Jimmy Wilhelmsson finns på plats och håller föredrag om Generation 64. kl.12:15-13:15.

Jimmy Wilhelmsson finns på plats och både säljer och signerar böcker.

 

Hösten 2014 kommer du att kunna träffa oss på:

Jimmy Wilhelmsson kommer att hålla ett kort föredrag om hur boken Generation 64 blev till som en liten startup i sig – hur han visste noll om bokbranschen och ett år senare stod med förlag, färdig bok och 700 förhandsköpta exemplar.

  • Bokmässan i Göteborg (söndagen den 28 september)

Jimmy Wilhelmsson finns i Bokfabrikens monter (B09:01) från lunch och framåt – och därefter framträder jag på Digitala Scenen kl.13:30-13:50. Missa det inte!

Jimmy Wilhelmsson finns på plats och kommer att kunna sälja och signera böcker under större delen av dagen.

Jimmy Wilhelmsson och Bokfabriken kommer att finnas på plats. Jimmy kommer även att hålla ett föredrag om svenska C64-scenen och spelbranschen. Exakt tid kommer.

  • X2014 i Someren, Holland (24-26 oktober)

Jimmy Wilhelmsson kommer att åka till X2014, världens förmodligen största ännu existerande demoparty för Commodore 64, tillsammans med den svenska C64-eliten. Oh, yeah!

Jimmy Wilhelmsson kommer att hålla föredrag på utvecklarmässan Øredev och berätta om hur det svenska IT- och spelundret blev till tack vare Commodore 64.

Jimmy Wilhelmsson och Kenneth Grönwall kommer att närvara bland allt IT-folk och presentera och sälja Generation 64 – perfekt julklapp för anställda, kunder eller partners?

 

Listan fylls på efterhand